Ympäristöhallinnon julkaisut

YMPARISTO.FI UUDISTUU

Uudistettu ymparisto.fi-palvelu julkaistaan maaliskuun loppuun mennessä

Uudistettu ymparisto.fi-verkkopalvelu julkaistaan maaliskuun viimeisellä viikolla, viikolla 13. Uudistuksen tärkeimmät muutokset koskevat sisältöä. Ymparisto.fi:hin on toteutettu käyttäjille uusia, käyttökokemusta parantavia toiminnallisuuksia. Myös sivuston ilme on uudistettu ja julkaisujärjestelmä vaihdettu. Valtaosa nykyisen ymparisto.fi:n osoitteista muuttuu, mutta tärkeät lyhytosoitteet toimivat jatkossakin. Lue lisää

Ympäristöhallinnon organisaatiot julkaisevat erilaisia raportteja, tutkimuksia, selvityksiä, esitteitä, oppaita, katsauksia ja työryhmämietintöjä.

Ympäristöministeriön julkaisut

Ympäristöministeriön sähköiset julkaisut löytyvät valtioneuvoston yhteisestä julkaisuarkistosta Valtosta sekä Helsingin yliopiston ylläpitämästä HELDA-julkaisuarkistosta. 1.3.2016 jälkeen ilmestyneet julkaisut löytyvät ainoastaan Valtosta. Ministeriön omilta sivuilta ym.fistä löydät valikoiman sähköisiä esitteitä, faktalehtiä, erillisjulkaisuja ja Ympäristö-lehden näytejuttuja.

Ympäristöministeriö on julkaissut yhdessä Suomen ympäristökeksuksen SYKEn kanssa Ympäristö-aikakauslehteä. Lehden viimeinen numero ilmestyi kesäkuussa 2017.

SYKEn julkaisut

Suomen ympäristökeskuksen työn tuloksia julkaistaan kotimaisissa ja kansainvälisissä tieteellisissä ja ammatillisissa sarjoissa, oppaissa, raporteissa, lehdissä ja esitteissä.

ARAn julkaisut

ARA tuottaa tilastoja, selvityksiä, katsauksia ja julkaisuja asumiseen ja asuntomarkkinoihin liittyvistä aiheista. Nämä teemat ovat myös esillä ARAn sidosryhmälehdessä, ARA-viestissä.

ELY-keskusten julkaisut

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten julkaisut käsittelevät alueellista ympäristötietoa. ELY-keskusten julkaisusarjat ovat:

  • Elinvoimaa alueelle
  • Raportteja
  • Opas
  • Näkymiä

Aluehallintovirastojen jukaisut

Julkaistu 25.9.2020 klo 16.31, päivitetty 25.9.2020 klo 16.30